състрадателна онлайн травма терапия в NYC

състрадателна онлайн травма терапия в NYC

Вместо да оказвате натиск да „изпразнете ума си“, просто обърнете внимание на дишането и себе си, независимо дали това е ритъмът на вашия дъх или звуците на дишането ви. Започнете, като посветите пет или 10 минути от деня си на упражнения за дълбоко дишане и вижте как ви кара да се чувствате.

4. Забележете как се чувства тялото ви.

Следващия път, когато се хванете в цикъл от негативни мисли, излезете от времето и се регистрирайте с тялото си. Тази техника може да бъде толкова проста или толкова сложна, колкото искате да я направите, и можете да го направите, седнал, стоящ или легнете.

Започнете, като наблюдавате как се чувства тялото ви от главата до петите, като отнема няколко секунди, за да се съсредоточите върху всяка част на тялото. Усещаш ли сърцето си? Стомахът ви се чувства пълен или се чувствате гладни? Как се чувстват краката ви срещу пода?

5. Започнете журналистиката.

Влизането в навика да записва мислите, чувствата и наблюденията си може да подобри настроението и способността ви да се насладите на настоящия момент. Внимателното журналиране е свързано с изследването на каквото се случва в главата ви и да го изразите на страница.

Физическият акт на писане на мастило на хартия може да ви вкара в настоящия момент. Започнете, като пишете за нещо, което сте забелязали този ден, или опитайте да зададете няколко намерения за предстоящата седмица.

състрадателна онлайн травма терапия в NYC

Въпреки че техниките за травма терапия могат да ви помогнат да се справите със стресовите ситуации, важно е да запомните, че те не са заместител на терапевтичните сесии с квалифициран травматорен терапевт. Ако постоянно се чувствате затрупани от симптоми на травма, травмата терапия може да създаде безопасно пространство за справяне с емоционалната ви травма с опитен специалист по психично здраве.

За да намерите поддържащ травматорен терапевт, посегнете към специалист по психично здраве чрез терапевтичната група на NYC. Знаем, че alkotox най ниска цена терапията може да се почувства плашеща – и намирането на време за терапевтични сесии може да се почувства невъзможно, ако жонглирате натоварен график. Ето защо ние предлагаме онлайн терапия с гъвкав график, така че можете да получите достъп до третиране на травми от комфорта на собствения си дом.

Независимо къде се намирате в лечебния процес, един от нашите поддържащи травматични терапевти ще ви помогне да управлявате симптомите на травмите си, да се справят с емоционалната си травма и да придобият представа за психичното си здраве, за да можете да живеете по -изпълняващ живот.

6 Матраци опции за тези, които спят на стомасите си

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

Докато спите на стомаха може да се чувства комфортно, той може да навреди на шията и гърба. Някои матраци обаче са проектирани така, че да се настанят стомашните траверси.

Проучване от 2017 г. предполага, че прекарването на по -голямата част от нощта на стомаха е сравнително рядко, като траверсите прекарват средно само 7,3% от времето за сън на своите стомаси.

В тази статия разглеждаме матраци, които твърдят, че са подходящи за хора, които спят на стомасите си.

6 най -добри опции

Компаниите, които са разработили The Матраците по -долу казват, че са подходящи за стомашни траверси.

Моля, обърнете внимание, че нашите твърдения се основават само на изследвания. Никой в ​​Medical News днес, включително и писателят, не е опитал тези продукти.

пяна за памет на нектар

Матракът от пяна с памет нектар предлага поддръжка със среднофирма> Компанията заявява, че гел пяната на продукта по -равномерно разпределя телесното тегло и те подчертават охлаждащия капак на Tencel на матрака.

Той е достъпен в шест размера и има пробен период от 365 нощувки.

Матракът от пяна с памет нектар е достъпен за закупуване онлайн.

Purple Matress

Лилавият матрак има решетка от пяна за облекчаване на точките на налягане, а компанията заявява, че се адаптира За позицията на съня на човек.

Той също има канали на открито, за да създаде охлаждащ ефект, казват те, подчертавайки, че мекият горен слой на матрака осигурява комфорт, докато по-дълбоките слоеве гарантират адекватна опора.

Компанията рекламира матрака като нетоксична и хипоалергенна и се предлага със 100 нощувка и 10-годишна гаранция.

Той е достъпен в седем размера.

Лилавият матрак е достъпен за закупуване онлайн.

Новосграден памучен матрак

Компанията Заявете, че този матрак има три слоя поддържаща пяна за памет:

 • Зоната на комфорт: Това помага да се запази човек хладно и осигурява възглавница.
 • Преходната зона: Този слой осигурява облекчаване на точката на налягане и контуриране на тялото.
 • Зоната на опора: Този слой равномерно разпределя телесното тегло и осигурява подкрепа.

Човек може да избира между три варианта на твърдост, но The Компанията препоръчва стомашните траверси да изберат среден или твърд избор.

Матракът се предлага в шест размера и има пробен период от 120 нощ и 15-годишна гаранция.

Матракът от пяна с паметта на NovoSbed е достъпен за закупуване онлайн.

призрачен матрак

Средно фирма на този матрак от пяна от латекс и гел В технологията за охлаждане, казват компанията.

Те също така подчертават трите слоя на опората на продукта, включително аериран слой от пяна от латекс, слой от пяна с гел памет и основа с висока плътност.

Компанията рекламира матрака като Меки, но все пак подкрепящи за тези, които спят по стомаха, страните и гърба си.

Ghostbed предлагат безплатна пробна версия и безплатна възвръщаемост, както и 20-годишна гаранция. Матракът е достъпен в шест размера.

Матракът с призраци е достъпен за закупуване онлайн.

Saatva Classic Matress

Човек може да избере мек, среден, Или твърда версия на този хибриден матрак, но компанията препоръчва твърдата версия за хора, които спят на стомасите си.

Компанията подчертава, че техният матрак има:

 • Устойчива поддръжка на стоманена намотка за дълголетие
 • Технология на гръбначната зона за облекчаване на налягането
 • Индивидуално обвити намотки за осигуряване на контуриране
 • Поддръжка на ръба на периметъра за издръжливост
 • Слой за възглавница за допълнителен комфорт

Матракът се предлага в осем размера , и има пробен период от 180 нощи и 15-годишна гаранция.

Матракът Saatva Classic е достъпен за закупуване онлайн.

Матрак за зората на зората

Това има здраво усещане и компанията казва, че е подходящо за тези, които спят по стомаха и гърба си.

Те също така подчертават матрака ‘:

 • Основен слой от Duradense пяна за опора
 • Увити намотки, които помагат при контуриране
 • polyfoam, който осигурява ергономична поддръжка
 • Хибридно контуриране на латекс-фамилия
 • Покритие, което помага при въздушен поток

Предлага се в шест размера и компанията предоставя изпитание за сън от 100 нощувки и 10-годишна гаранция.

матракът на Helix Dawn е достъпен за закупуване онлайн.

Какво да търсите в матрак

Ако пазарувате лично, попитайте продавача известно време сам да лежи на всеки матрак. Ако пазарувате онлайн, проверете гаранцията и гаранцията на матрака и изберете такава, която има пробен период в дома.

Когато избирате нов матрак, помислете:

 • Причината за нов: ако човек изпитва болка, той може да спи на грешен вид матрак. Ако матракът се е влошил, уверете се, че новият матрак има гаранция.
 • Най -доброто ниво на твърдост: за тези, които спят на стомасите си, твърд матрак може да бъде по -добър вариант.
 • Размерът: може да има шест или осем размера, например.

Човек също трябва да обмисли предпочитания от тях материал, като пяна за памет, латекс или a Хибрид от пяна и намотки.

Резюме

Намирането на правилния матрак може да изисква известна опит и грешка, но по -твърд матрак може да бъде по -подходящ за тези, които спят на стомаха си.

Когато купува матрак, човек трябва да обмисли защо купуват нов матрак, позицията им за сън, твърдостта и от какви материали е направен матракът.

 • Разстройства на съня / съня / безсъние

Медицински новини днес имат строги насоки за снабдяване и черпят само от рецензирани проучвания, академични изследователски институции и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата редакторска политика.

6 Хранителни факти за Tapioca

tapioca е нишестено продукт, който произлиза от турнири от маниока. Тези грудки са родом от Бразилия и голяма част от Южна Америка. Tapioca се предлага в различни форми, включително брашно, хранене, люспи и перли.

Хората обикновено използват тапиока, за да направят тапиока пудинг и чайове за балончета. Tapioca също е полезен като сгъстител в пайове.

Tapioca се състои изцяло от нишестени въглехидрати. Хората на диета, контролирана от въглехидрати, и тези, които са загрижени за ефекта на нишестетата върху нивата на кръвната им захар, могат да разглеждат тапиока като нездравословни.

Въпреки това, за хората, които не се нуждаят да наблюдават приема на въглехидрати или нишестета Както внимателно, Tapioca може да засили здравето по няколко начина.

В тази статия разглеждаме предимствата на Tapioca.

1. Без общи алергени

Тапиока не е без глутен, ядки и зърнени храни, така че няма да предизвика реакция при хора с цьолиакия, чувствителност към глутен и алергии към ядки.

Производителите на много безглутенови продукти използват брашно от тапиока в брашното тапиока в брашното в тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в брашното тапиока в производствен процес. Освен това е добър вариант за печене без алерген у дома.

Тапиока брашното служи като алтернатива на бялото брашно за удебелени супи, сосове и пълнежи с пай.

2. Лесно да се Digest

tapioca има репутация като нежна на стомаха. На много хора е по -лесно да усвояват от брашните, които производителите правят от зърнени храни или ядки.

Лекарите могат да препоръчат Tapioca като подходящ източник на калории за хора с състояния като синдром на раздразненото черво (IBS) и дивертикулит, който може Причинени отражения на храносмилателни симптоми.

3. Поддържа наддаване на тегло

Хората, които трябва бързо да наддават на тегло, могат да се възползват от включването на тапиока в диетата. One cup of tapioca pearls provides 544 calories and 135 grams (g) of carbohydrates.

Eating a couple of bowls of tapioca pudding a day improves a person’s likelihood of gaining weight without also increasing the risk of adverse effects from Консумирането на твърде много мазнини и холестерол.

Хората също могат да добавят тапиока към други ястия, за да увеличат съдържанието на въглехидратите и калориите си.

разберете за други храни, които могат да поддържат безопасно наддаване на тегло.

4. Източник на калций

Калцият е важен за силните кости и зъби. Той също така поддържа редица други телесни функции, включително:

 • свиване и разширяване в кръвоносните съдове и мускули
 • Комуникация между нервите
 • Клитирането на кръвта

Според Националната фондация за остеопороза хората губят калций всеки ден през кожата, потта, урината и изпражненията. Тялото не може да замени загубения калций без хранителни добавки.

Следователно хората трябва да се грижат да консумират калций чрез диетата си. Една чаша перли от тапиока осигурява 30,4 милиграма (mg) калций.

Прочетете повече за калция тук.

5. Ниско съдържание на натрий

Повечето хора в The Съединените щати ядат твърде много натрий или сол. Препоръчителният дневен прием е по -малък от 2300 mg. Средно хората в САЩ консумират 3,440 mg на ден.

Диетичната сол не се отнася само за солта, която хората поръсват върху закуските и ястията си – производителите също я крият в преработени закуски, супи и подправки.

Високата натриева диета има връзки с високо кръвно налягане, сърдечни заболявания и инсулт. Тапиока осигурява само 1,52 mg натрий в една чаша порция.

Прочетете повече за това как солта може да допринесе за сърдечни проблеми.

6. Източник на желязо

Тапиока е добър източник на желязо. Една чаша перли Tapioca осигурява 2,4 mg дневна препоръчителна стойност, която варира от 7–18 mg в зависимост от възрастта и пола. Той се увеличава до 27 mg за жени по време на бременност.

За да се оптимизира абсорбцията на желязо от тапиока, най -добре е да го консумирате заедно с източници на витамин С. Те увеличават количеството желязо, което тялото абсорбира.

желязото е съществен компонент на хемоглобина, протеин, който носи кислород във всички части на тялото. Ако човек няма достатъчно желязо в кръвта, той може да развие анемия с дефицит на желязо.

Това състояние може да причини сериозни странични ефекти, като задух, умора и болка в гърдите.

Тук научете за анемията с дефицит на желязо.

Долната линия

tapioca е с високо съдържание на въглехидрати и калории, така че не е традиционно здравословна храна.

Въпреки това, това може да помогне на човек да изпълни препоръчителната дневна надбавка на няколко важни хранителни вещества. Това може да бъде и вкусен, питателен избор на храна за хора, които трябва да наддават на тегло.

В умереност Tapioca може да играе роля в план за здравословно хранене. People should keep in mind that many tapioca recipes, such as tapioca pudding and bubble tea, have additional calories and fat from added sugar, milk, or cream.

People can use almond milk or fat free milk to make Чай от мехурчета, който е по -нисък в мазнините и калориите. Те също могат да заменят захарта с течна стевия или еритритол, за да добавят сладост към ястията на тапиока.

Q:

Каква е разликата между чая с мехурчета и стандартния чай?

A:

Чай от балончета е тайванска чаена напитка, която съдържа топки от тапиока – понякога наричана боба – и обикновено има дебел слой от пяна отгоре.

Той има тенденция да е сладък и Млечен. Въпреки че хората често добавят мляко и захар към стандартния чай, той не съдържа никакви тапиока.

Отговорите представляват мнението на нашите медицински експерти. All content is strictly informational and should not be considered medical advice.

 • Nutrition / Diet

Medical News Today has strict sourcing guidelines and draws only from peer-reviewed studies, academic research institutions, и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата редакторска политика.

9 СЕМЕЙСТВИТЕЛНИ ЗАМЕСТИ НА БУТЪР

Маслото е млечен продукт, който хората могат да направят от избито мляко или сметана. Въпреки това, за хора, които не могат или да изберат да не консумират масло, има много алтернативи.

Процесът на разтърсване на мляко или сметана отделя млечната мазнина от течността. Останалата мазнина се превръща в маслото.

Въпреки това, някои хора избират да избягват маслото по причини, включително:

 • Неговото високо наситено съдържание на мазнини
 • Те имат те Нетолерантност към казеина, основния протеин в млечните продукти
 • Те имат непоносимост към лактоза
 • Те са направили диетичен избор като веганство

В тази статия научете за различни алтернативи на маслото за използване при печене, готвене и разпространение.

1. Зехтин

човек може да използва зехтин вместо масло, когато сотиране зеленчуци и месо.

Хората използват зехтин в много средиземноморски рецепти. За всички рецепти, които изискват готвене на горната част на печката, човек често може да смени масло за зехтин, когато сотира зеленчуци и месо. Най -добре е да използвате малко по -малко зехтин в сравнение с маслото за тази цел.

зехтинът обаче не винаги е добър заместител на печенето. Много печива изискват мазнините да останат твърди или да се върнат в твърдо вещество, докато се охлаждат. Хората обаче могат да направят някои печива, като палачинки, със зехтин.

Основният вид мазнини в зехтина е мононенаситени мазнини, което може да има някои ползи за здравето, че наситените мазнини в маслото не са имат.

Contents

Tags: No tags

Comments are closed.